Poikaystävä petti Cher Lloydia: ”Sikamainen mies”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

X Factor –televisio-ohjelma on tuonut julkisuuteen paljon uusia tähtiä, ja yksi heistä on 17-vuotias brittilaulaja Cher Lloyd. Teinityttö oli Sugar Scape -sivuston mukaan yksi Britannian viime vuoden puhutuimmista julkkiksista. Nyt nuorelle kaunottarelle aiheuttaa ongelmia hänen poikaystävänsä Karim Roundi.

The Sun –lehti kertoi äskettäin Karim Roundin pettäneen Lloydia tarjoilija Katie Crossin kanssa. Katie kertoi menneensä Karimin ja tämän ystävän kanssa miesten hotelliin. Siellä he maistelivat erilaisia drinkkejä, kunnes Karim halusi suudella tarjoilijarta. Suudelman jälkeen mies ehdotti siirtymistä yläkertaan maistelemaan kaakaota. Karimin ystävä ihmetteli tilannetta, sillä hän kertoi Karimin olevan parisuhteessa.

– Se suutelu johti valitettavasti seksiin. Lähtiessämme yläkertaan Paije hämmästyi Karimin suunnitelmista. Ystävä kysyi mitä Karim aikoo tehdä Cherin suhteen. Luulin sen olevan jokin sisäpiirin vitsi, mutta nyt tiedän totuuden. Pidin Karimia aluksi mukavana ja hienona ihmisenä, mutta nyt tiedän hänen todellisen luonteensa. Karim on vain sikamainen mies, joka petti tyttöystäväänsä, Katie Cross sanoi The Sun –lehdelle.