Cheryl Cole jättää Britannian – osti ökyasunnon Kaliforniasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole vahvisti tammikuun alussa seurustelevansa amerikkalaisen tanssijan Derek Houghin kanssa. Pariskunta kävi viettämässä yhteistä lemmenlomaa Kapkaupungin liepeillä Etelä-Afrikassa, ja uudenvuodenaattona heidät nähtiin suutelemassa toisiaan. Nyt Cole muuttaa lähemmäksi poikaystäväänsä Houghia.

Kyseessä on Daily Star -lehden mukaan 3,5 miljoonan dollarin luksusasunto Kaliforniassa. Huoneistoon kuuluu oma puutarha, elokuvateatteri, uima-allas, viinikellari ja ympärivuorokautinen vartiointi. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä X Factor -sarjan kuvausstudiosta, joten työmatka on lyhyt. Poikaystävä Derek Hough asuu myös aivan kulman takana, mikä voi olla helpotus miehelle itselleen. Hough on ollut nimittäin hiukan epävarma Cherylin tunteista.

Syy Derek Houghin epävarmuuteen piilee Cheryl Colen puhelimessa. The Sun -lehti kertoi taannoin Cherylin tekstailevan runsaasti ex-miehensä Ashleyn kanssa, ja tämä aiheuttaa epäluottamusta Houghissa. Kyseessä on enemmän kuin vain yksi viesti, sillä ex-parin viestittely on päivittäistä. Tämän lisäksi ex-pariskunta soittelee toisilleen, joten Derek Houghin hermot ovat alkaneet kiristymään uhkaavasti.

– Cheryl ja Ashley puhuvat aivan arkisista asioista puhelimessa. Tätä tapahtuu kuitenkin päivittäin, kuten myös viestittelyä. Derek on jo varoittanut Cheryliä, että liika on liikaa. Hän ei pysty enää luottamaan Cheryliin. Mikäli muutosta ei tapahdu niin Derek ei voi asettua aloilleen Cherylin kanssa. Ashleyn pitää olla täysin poissa naisen elämästä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.