Vau, Tom Hanksin poika on komea hiphop-artisti – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Tom Hanks on luonut uraansa näyttelijänä, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Mies on tällä hetkellä yksi maailman parhaiten palkattuja näyttelijöitä. Hanks ansaitsi aikoinaan noin 70 miljoonaa dollaria Forrest Gump –elokuvasta. Tähti on voittanut urallaan myös kaksi Oscaria. Nyt valokeilaan on noussut myös Tomin poika Chester Hanks.

Chester Hanks seurasi aluksi isänsä jalanjälkiä valkokankaalle. Chester näytteli muutama vuosi sitten Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull –elokuvassa. Nyt poika haluaa olla hiphop-artisti. 21-vuotias Chester, taiteilijanimeltään Chet Haze, on tehnyt oman versionsa Wiz Khalifan Black And Yellow –kappaleesta. White And Purple -kappale on Chesterin mukaan tarina hänen opiskeluajoistaan Illinoisin yliopistossa.

Nuorukainen riimittelee nettihitissään muiden muassa opiskelusta ja marihuanan polttelusta. Hän on kertonut laulamisen olevan hänelle intohimo, joten ura valkokankaalla ei häntä kiinnosta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Chester Hanks on Tom Hanksin ja tämän nykyisen vaimon Rita Wilsonin vanhin poika. Nuorukainen on näytellyt Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull –elokuvan ohella myös vuoden 2007 Bratz-elokuvassa. Näiden elokuvien jälkeen poika halusi kuitenkin panostaa enemmän musiikkiuraansa. Chester Hanks on kiinnittänyt ulkonäöllään Cosmopolitan-lehden huomion, sillä hänet valittiin viime viikolla yhdeksi kuukauden seksikkäimmäksi mieheksi. Cosmopolitan-lehden mukaan Chester on todella upeassa ja trimmatussa kunnossa, joten lehti aikoo seurata tarkasti miehen elämää julkisuudessa.