Jukka ”Duudson” Hilden paljasti sukuelimensä gaalaohjelmassa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, eli Duudsonit, ovat viime aikoina ehtineet kaveerata lukuisten maailmantähtien kanssa julkkisjuhlissa ympäri maailmaa. Viime viikolla Jukka ja Jarppi ovat vierailleet kotimaisessa Puoli seitsemän -ohjelmassa, jossa Duudson-Jukka päätti kiskaista housut nilkkoihin ja paljastaa sukuelimensä.

Eilen sama toistui, kun suorassa lähetyksessä palkittiin vuoden parhaita televisio-ohjelmia ja -tähtiä. Duudsonit voittivat yleisöäänestyksen Vuoden parhaasta ohjelmasta. Lavalle noustessaan Jukka vetäisi housunsa alushousuja myöden alas niin, että myös hänen sukuelimensä näkyvät kotikatsomoihin saakka.

Pohjalaiset hurjapäät ovat valloittaneet kuluneen viime vuoden aikana erityisesti Yhdysvaltoja Dudesons in America -ohjelmallaan. Amerikkalainen tuotantokausi ehdittiin jo esittää Yhdysvalloissa, mutta tällä viikolla se alkoi viimein myös Suomessa. MTV-kanavalle tuotettu sarja toteutettiin suomalaisittain massiivisella kuuden miljoonan dollarin budjetilla, joten kaikkiin kahteentoista jaksoon oli käytettävissä keskimäärin puoli miljoonaa dollaria.

Duudson Jukka Hilden Nude

Kuva: MTV3

Duudson Jukka Hilden Nude

Kuva: YLE