Kate Beckinsalea ei uskoisi äidiksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä 11-vuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Kate Beckinsale vaalensi The Sun –lehden mukaan hiuksensa viime viikolla, mutta huomio ei tuoreissa kuvissa kiinnity naisen päähän. 37-vuotias tähti nähtiin todella tiukassa kunnossa pienissä bikineissä uima-altaalla. Vaaleita hiuksia peitti olkihattu ja silmiään näyttelijä suojasi aurinkolaseilla. Beckinsale lomailee tällä hetkellä Meksikossa miehensä Len Wisemanin kanssa. Naimisissa he ovat olleet lähes seitsemän vuotta. Beckinsalella on aikaisemmasta liitostaan näyttelijä Michael Sheenin kanssa tytär, Lily Mo.

Beckinsale on edelleen timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin neitokaisen kanssa toista mieltä hänen vartalostaan.