Michael Jacksonin nimellä rahastetaan: ”Meneekö jo liian pitkälle?”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Puolitoista vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa kuollut Michael Jackson on ehtinyt maata haudassa jo pitkään, mutta maan päällä hänen kuolemaansa käsittelevä oikeudenkäynti alkoi toden teolla vasta noin kaksi viikkoa sitten. Oikeus kuuli muiden muassa Jacksonin olleen jo kuollut ambulanssin saapuessa paikalle.

Michael Jacksonin lähipiiri teki kuoleman jälkeen satojen miljoonien tilin supertähteen liittyvällä materiaalilla. Nyt vuorossa on Michael Jackson –parfyymi. Yahoo! News –julkaisu kertoo Jackson’s Tribute -nimisen tuoksun koostuvan popkuninkaan Neverland-tilan kukista. Parfyymin ovat kehitelleet yhdessä Jacksonin isä Joe Jackson ja ranskalainen Julian Rouas Paris –yritys. Tuoksu tulee myyntiin maaliskuussa, ja miehille ja naisille on siitä omat versionsa. Puolet tuotteen myyntituloista menevät Joe Jacksonille, ja toinen puolisko sijoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Michael Jackson menehtyi juuri massiivisen keikkaputkensa kynnyksellä, mutta luvassa olisi ollut muitakin mielenkiintoisia projekteja. The Black Eyed Peas -yhtyeen tähti ja tuottaja Will.i.am paljasti viime viikolla, että hänen suojattinsa Cheryl Colen oli määrä levyttää duetto yhdessä Michael Jacksonin kanssa. Räppäri kertoi kehuneensa Colea Jacksonille niin paljon, että tämän mielenkiinto oli herännyt. Samalla Cheryl Cole olisi saanut kertaheitolla jalansijaa Yhdysvaltojen markkinoilla.

– Kerroin hänelle, että Cheryl oli Britannian kuumin juttu ja että hän osaa laulaa ja tanssia. Hän oli siis käytännössä aivan valmis paketti. Michael olisi varmasti työskennellyt hänen kanssaan, siitä ei ole epäilystäkään. Siitä olisi tullut jotain todella erikoista, Will.i.am kertoi Metro-lehden mukaan.