Arnold Schwarzenegger tekee sen jälleen!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger on toiminut viimeiset seitsemän vuotta Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltion kuvernöörinä. Nyt hänen uransa ottaa kuitenkin uuden suunnan, sillä hänen kuvernöörikautensa päättyi 3. tammikuuta.

Arnold Schwarzenegger aikoo tehdä paluun valkokankaalle. TheArnoldFans.com –sivusto kertoo tähdellä olevan jopa valinnanvaraa elokuviensa suhteen, sillä miehelle on tarjottu roolia kolmessa eri elokuvassa. Yksi ehdokkaista on With Wings of Eagles -elokuva, ja se kiinnostaa eniten Schwarzeneggeria. Kyseinen elokuva on ex-kuvernöörin mielestä hieno kokonaisuus, sillä se sopii teemaltaan hänelle. Monissa toimintaelokuvissa pääroolia näytellyt Schwarzenegger haluaa olla jälleen täydessä työssä.

– Luen tällä hetkellä kolmea eri käsikirjoitusta. With Wings of Eagles –elokuva herättää minussa hyvän olotilan. Rooli kutsuu minua suuresti. Saisin olla tässä roolissa saksalainen veteraanisotilas, joka saa sodan lopussa kovia käskyjä ylemmiltä tahoilta. Hän ei halua kuitenkaan totella näitä käskyjä sokeasti. Upeinta tässä tarinassa on se, että se pohjautuu tositarinaan, Arnold Schwarzenegger kertoo TheArnoldFans.com –sivustolla.