Britney Spearsin tyylimuutos aiheuttaa närää: ”Oli pakko muuttua”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

2000-luvun popmaailman suurin supertähti Britney Spears valittiin taannoin levymyynnillä ja listasijoituksilla mitattuna vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen suosituimmaksi tähdeksi. Viime viikolla Britney teki näyttävän paluun musiikkilistoille.

Tuolloin julkaistu uusi Hold It Against Me -kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Britney Spearsin tulevalta albumilta. Kappaleen tuottivat Dr. Luke ja Max Martin. Se nousi nopeasti iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi 17 maassa. Britneyn uusi tyyli on kuitenkin herättänyt keskustelua fanipalstoilla. Tuore single on monien fanien mielestä erilainen verrattuna Spearsin aikaisempaan tuotantoon.

Kappale on tyyliltään enemmän ehkä eurodancea, mikä ei miellytä kaikkia. Musiikkituottaja Danja kertoi Socialite Life -julkaisulle kyseessä olevan kuitenkin harkittu muutos Spearsin tuotannossa.

– Emme tiedä miten tämä päättyy, mutta toivottavasti hyvin. Britneyn on pakko muuttua, sillä hän on pian 30-vuotias nainen. Hän on aikuinen, joten sen pitää näkyä meidän kaikkien mielestä myös musiikissa. Voisin varoittaa faneja jo etukäteen siitä, että Britney on nyt erilainen. Hän ottaa riskejä elämässään, mikä näkyy myös musiikissa. Hän on kasvanut aikuiseksi ja hän kokeilee uusia asioita, Musiikkituottaja Danja kertoi Socialite Life -julkaisulle.

Viime aikoina Britney ei ole kovin seksikkäissä kuvissa enää poseerannut, mutta tilanne oli toinen vielä viime vuosikymmenen puolivälin aikoihin. Nyt verkkoon on päätynyt ennenjulkaisemattomia kuvia Mark Abrahamsin kuvaussessiosta, jossa Spears nähtiin poseeraamassa yläosattomissa.