Demi Moore halaili kuvauksissa väärää miestä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja tähdittänyt sekä tuottanut Ashton Kutcher on tällä hetkellä uransa huipulla. Kutcher ja Natalie Portman nähdään seuraavaksi elokuvassa No Strings Attached. Elokuva saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta.

Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached –elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher. Moore itse häpesi tilanteita suuresti, mutta Owensia ne naurattivat. Mies kertoi Hollywood Life –julkaisulle nauttineensa suuresti Mooren kosketteluista, mutta samalla ne harmittivat häntä.

– Halailu oli mukavaa, mutta Demi ei koskaan suudellut minua. Hän huomasi erehdyksensä liian ajoissa, ja olen harmissani siitä. Minä ja Kutcher näytimme selkäpuolelta aivan samalta, sillä ruumiinrakenteemme on samanlainen ja kuvauksissa olimme pukeutuneet samalla tavalla. No Strings Attached –elokuvassa näytteleminen oli kuitenkin upeaa ja Mooren halailuyritykset kruunasivat olotilani, Colin Owens sanoi Hollywood Life –julkaisulle.

No Strings Attached -elokuvan seksikohtaukset ovat höystettyjä huumorilla. Tämä johtuu Ashton Kutcherin mukaan siitä, että hyvään seksiin kuuluu myös nauru. Kyseisten kohtauksien tekeminen ei ollut kuitenkaan helppoa. E! Online –julkaisun haastattelema Kutcher kertoo uskottavan seksin näyttelemisessä olleen paljon erilaisia haasteita. Seksiä harrastettiin tuntemattoman henkilön kanssa viidenkymmenen ihmisen edessä. Kutcher ei tuntenut entuudestaan Natalie Portmania, ja silti olotilan piti olla miellyttävä kaikille osapuolille. Kutcherin mukaan kaiken yhteensovittaminen loi suuret paineet, sillä seksistä oli vaikea tehdä onnistunut ja humoristinen kokemus kyseisessä tilanteessa.