Kolmiodraama: Taylor Swift vaihtui Camilla Belleen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailmassa seurattiin viime vuoden lopulla tiiviisti uuden julkkisparin suhdetta, kun näyttelijä Jake Gyllenhaal ja laulaja Taylor Swift ryhtyivät lokakuussa seurustelemaan. Pari erosi kuitenkin jo ennen uuttavuotta. Lähde kertoi nyt Radar Online -julkaisulle, että Gyllenhaalilla on jo uusi nainen kainalossa.

– Jake Gyllenhaal ja hänen seksikäs seuralaisensa Camilla Belle viettivät lauantain yhdessä Art of Elysium Heaven-gaalassa. He olivat koko illan lähestulkoon erottamattomia. Pari kulutti aikaa keskustellen intensiivisesti toistensa kanssa. He myös naureskelivat runsaasti ja kaikki näytti todella hyvältä. Heidän välillään on selvästi kemiaa ja jonkinlainen yhteys, lähde sanoi Radar Online -julkaisulle.

Katso kuvat tästä.

Camilla Belle on 24-vuotias näyttelijäkaunotar. Aiemmin kerrottiin, että Jake Gyllenhaal ei kyennyt kohtaamaan 21-vuotiasta Taylor Swiftiä, joten hän jätti tämän puhelimitse. Myös Joe Jonas teki Taylorille samoin vuonna 2008, joten neitokainen on syystäkin masentunut. Ystäväpiiri vahvisti lehdistölle, että ero tuli nuorelle laulajatähdelle täytenä yllätyksenä.