Laulaja tunnusti huijauksen: ”Minä esitän Michael Jacksonia uudella levyllä” – kuuntele esimerkki

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Puolitoista vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa kuollut Michael Jackson on ehtinyt maata haudassa jo pitkään, mutta maan päällä Michael Jacksonin lähipiiri on tehnyt kuoleman jälkeen satojen miljoonien tiliä supertähteen liittyvällä materiaalilla. Tuoreimpana tällä viikolla kerrottiin Michael-hajuvesisarjasta.

Taannoin postuumisti julkaistu albumi sisältää Jacksonin aikaisemmin julkaisettomaksi jäänyttä musiikkia. Popkuninkaan veli Randy Jackson on kertonut levyn olevan osittain huijausta. Mies on varma, että Michael ei ole mukana laulamassa kaikissa kappaleissa. Nyt asiaan on tullut lisää vahvistusta, sillä laulaja Jason Malachi vakuuttaa Facebook-sivustollaan olleensa mukana Michael Jacksonin albumilla.

Näytteeksi tästä YouTubessa on julkaistu Jason Malachin esittämänä kappale How I Do. Monet kuuntelijat ovat todenneet hänen olevan sama henkilö, joka esittää kappaleita Jacksonin uusimmalla albumilla.

– Minun on aika tunnustaa. En jaksa enää valehdella, joten nostan kissan pöydälle. Olen pahoillani Jacksonin fanien puolesta, sillä tämä tieto loukkaa varmaan teitä. Minulla oli tästä Michael-levystä sopimus Sony-yhtiön kanssa, ja esitin heidän pyynnöstään muiden muassa kappaleet Breaking News, Keep Your Head Up, Monster ja Stay. Vuoden 2007 hittibiisi Mamacita on myös minun tekemäni, Jason Malachi kertoo Facebook-sivustollaan.