Jennifer Lopezin lainasi Lambadaa – fanit tyrmäsivät biisin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä. Jennifer Lopez nimitettiin myös taannoin American Idol –televisio-ohjelman tuomariksi. Nyt kaunotar tekee paluuta musiikkuralleen.

On The Floor -kappale on Jennifer Lopezin tuorein single hänen tulevalta Love?-albumiltaan. Lopez teki biisin yhteistyössä hiphop-tähti Pitbullin kanssa. Yhteistyö ei kuitenkaan välttämättä auta naista, sillä kappaletta ei erityisemmin kehuta naisen fanisivustoilla. Kuuntele kappale tästä.

Kriittisimpien mielestä kappale on hyvä yritys luoda tanssittavaa musiikkia, mutta se valitettavasti jää vain yritykseksi. Vaikeaksi kappaleen ymmärtämisen tekee heidän mielestään se, että Lopez on 41-vuotias äiti. Kappaleen perusteella hänen tulisi bailata yöklubilla Ibizalla, mikä ei vakuuta heitä. Mitä sinä ajattelet?

Nyt olisi kuitenkin ehkä aika hankkia rahaa omalle perheelle. Lopezin perheen rahatilanne ei ole nimittäin kovin kehuttava. Aviomies Marc Anthony on rajuissa veloissa, sillä verovelkaa on peräti 3,4 miljoonaa dollaria.Nyt myös Jennifer on ajautunut samankaltaiseen sotkuun. Radar Online nimittäin uutisoi äskettäin, että Jennifer Lopez on joutunut Yhdysvaltojen veroviranomaisten erikoistarkastukseen.

Tutkinta liittyy Lopezin maksuihin ex-miehelleen Ojani Noalle. Jennifer on ilmoittanut veroviranomaisille maksujen määräksi noin tuplasti sen minkä hän on todellisuudessa Noalle maksanut. Maksut liittyvät pariskunnan riitaan siitä, kun Jennifer erotti ex-miehensä omistamansa ravintolan johtajan paikalta vuonna 2002. Syksyllä Noa kertoi aikeistaan myydä Lopezin vanhoja kotipornovideoita.