Kimin seurustelukumppanin nimi julki – komistus on urheilutähti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on tapaillut huhujen mukaan hiphop-tähti Kanye Westiä ja Halle Berryn ex-miestä Gabriel Aubrya. Taannoin Kimin kerrottiin tapailevan jopa teinitähti Justin Bieberiä, mutta vasta nyt Kardashian on vahvistanut todellisen miesystävänsä nimen.

Kim Kardashian tapailee nimittäin koripallopelaaja Kris Humphriesia. Kardashian kertoi nyt suhteesta avoimesti People-lehdelle. Kardashian paljasti tavanneensa Humphriesin Kim and Kourtney Take New York -realitysarjansa kuvauksien päätyttyä. Kimin mukaan mies on todella ihana, sillä hän viihtyy tämän seurassa loistavasti. Sinkkuelämä on siten naiselta ohi, mutta ei televisiossa. Realitysarjan kuvaukset ajoittuvat nimittäin aikaan, jolloin Kardashian oli vielä vapaa nainen.

Kim and Kourtney Take New York -sarja kuvattiin ennen tätä suhdettani. Sen vuoksi sarjassa nähdään parhaita paloja villistä sinkkuelämästäni. Kävin treffeillä, yritin iskeä miehiä ja minua yritettiin iskeä. Sarjassa nähdään paljon tätä puolta elämästäni, ja se voi olla jopa shokki faneilleni. Aikaisemmin olen esitellyt vain parhaat palat, mutta nyt katsojat näkevät kaiken, Kim Kardashian kertoi People-lehdelle.