Martinan ja Eskon erosotku onkin vain nerokas mainostemppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa viihdemedioissa on käytetty viimeisen parin päivän aikana huimasti palstatilaa kotimaisen kohuparin avioeroon. Tai oikeastaan vain toisen osapuolen ilmoitukseen mahdollisesta avioerosta. Kyseessä ovat nimittäin Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen.

Realityohjelmastaan tuttu julkkispari on Eerikäisen mukaan eroamassa, koska Martina oli jäänyt kiinni pettämisestä. Mies lupasi jättää eropaperit maanantaina, mutta MTV3-sivuston mukaan näin ei lopulta tapahtunutkaan. Jo viikonloppuna koko avioeroa ryhdyttiin epäilemään julkisuustempuksi, sillä pariskunta ei ole viime aikoina juuri otsikoissa komeillut. Juuri nyt pari kaipaa kuitenkin kipeästi mainostilaa uudelle realitysarjalleen. Vastaavia mainostemppuja harrastetaan esimerkiksi Yhdysvalloissa yleisesti.

Tilanne ei olisi kyseiselle pariskunnalle ensimmäinen laatuaan, sillä jo naimisiin mennessään he ”erosivat” juuri häiden alla, mutta muutamien kohuotsikoiden ja viihdelehden aurinkomatkan jälkeen riidat sovittiin ja pari pääsi viimein astelemaan alttarille parituhatta palstamillimetriä rikkaampana. Totuus avierokohun todenperäisyydestä selviää vasta kuukausien kuluttua.