Nicole Kidman sai lapsen – synnyttäjänä toinen nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena. Kidman ja hänen artistimiehensä Keith Urban saivat pari vuotta sitten tyttären, joka levytti kesällä ensimmäisen kappaleensa.

Nicole Kidman ja Keith Urban paljastivat tuoreessa tiedotteessaan lehdistölle, että heillä on nyt toinen lapsi, Faith Margaret -niminen tyttövauva. Kidman ei synnyttänyt lasta itse, vaan sen teki sijaissynnyttäjä. Sijaissynnyttäjänä toimivan naisen kohtuun siirrettiin hedelmöityshoidoissa olleen parin sukusoluista hedelmöitetty alkio.

Synnytyksen jälkeen vauva adoptoitiin. Nicole Kidman ja Keith Urban saivat Faithin 28. joulukuuta, mutta asiasta haluttiin vaieta aluksi. Kidman ja Urban kertovat tiedotteessaan olevansa suuresti kiitollisia Faith Margaretin synnyttäneelle naiselle, sekä muulle tukitiimille heidän ympärillään.

Nicole Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan saanut aikaan omaa jälkikasvua, mutta he adoptoivat kaksi lasta. Isabella on nykyään 18-vuotias ja Connor on myös jo 15-vuotias teinipoika. Hello!-julkaisu kertoo adoptiolasten asuvan kuitenkin Tom Cruisen luona ja se tekee Kidmanin onnettomaksi ja hiukan katkeraksi. Nuoret eivät nimittäin halunneet asua ollenkaan hänen ja Keith Urbanin kanssa.

– Se oli ja on yhä heidän oma valintansa ja se rikkoi aikoinaan minun sydämeni. He eivät halua viettää aikaa minun kanssani. Rakastan ajatusta siitä, että he asuisivat minun ja Keithin kanssa. Eivät he sitä koskaan aio tehdä. Olen kuitenkin toisaalta onnellinen ja ylpeä siitä tavasta, jolla Tom ja Katie ovat kasvattaneet lapset. Nuoret ovat terveitä ja he kaikki ovat yhdessä, mikä on mielestäni ihailtavaa nykymaailmassa, Nicole Kidman kertoi.