Deittiohjelman kaunotar nolosti kiinni – varasti ystävältään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brasilialainen mallikaunotar Taylor Royce on tullut tutuksi Tough Love -realitysarjasta. Sarjassa sinkut kootaan leirille, jossa he pääsevät tapailemaan toisiaan. Royce on tottunut omien sanojensa mukaan siihen, että miehet kiinnittävät häneen huomiota.

Tällä kertaa myös poliisit ovat kiinnittäneet huomionsa Taylor Royceen. TMZ-julkaisu kertoo nimittäin poliisien pidättäneen naisen tänä aamuna. Kaunotar oli varastanut ystävältään Carolyn Clarelta 600 dollarin edestä meikkejä sekä erittäin kalliit Louboutin-merkkiset kengät.

Royce oli ollut yötä Claren luona ja Clare huomasi aamulla jotain kadonneen hänen asunnostaan. Nainen soitti poliiseille, jotka saapuivat paikalle nopeasti. Nainen epäili jo tuolloin Roycen olevan kaiken takana, ja poliisien löydöt vahvistivat epäilyksen. Viranomaisten antamien tietojen mukaan neito on edelleen pidätettynä.

26-vuotias Taylor Royce syntyi Brasiliassa, mutta hän muutti jo nuorena perheensä kanssa Yhdysvaltoihin. Kaunotar varttui isättömänä, sillä isä menehtyi Taylorin ollessa vasta kaksivuotias. Äiti avioitui myöhemmin uudelleen. Isäpuoli kohteli Tayloria kuin prinsessaa, mikä Taylorin oman mielipiteen mukaan teki hänestä luksuselämää rakastavan . Rakastava ja huolehtiva kasvatus ei kuitenkaan taannut naiselle järkevyyttä, sillä hän tuli yläasteen jälkeen raskaaksi. Synnytettyään hän antoi lapsen adoptoitavaksi.