Whitney Houston levyttää jälleen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston palasi äskettäin konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Kiertueen jälkeen artisti rentoutui rantatunnelmissa Bahamalla. Nyt hän haluaa tehdä uuden albumin.

Kyseessä on The Sun -lehden tietojen mukaan Whitney Houstonin kahdeksas albumi. Houston työstää albumia parhaillaan kasaan, joten julkaisuvaiheessa se ei ole vielä. Laulaja kertoi taannoin Yhdysvaltain televisio-ohjelmassa olevansa hyvin kiireinen kahden tulevan elokuvansa vuoksi. Näiden ohella hän haluaa kuitenkin laulaa, mutta kaiken yhteensovittaminen vaatii järjestelyä aikatauluihin. Fanipiiri ei kuitenkaan usko aikataulujen olevan artistin ongelma, vaan hänen huumeidenkäyttönsä.

Houstonin paluukiertueen Euroopan osuus kärsi nimittäin ongelmista, kun entinen supertähti joutui perumaan useita keikkojaan. Laulaja kiidätettiin esimerkiksi sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Lisäksi hänen nähtiin käyttävän huumeita englantilaisen hotellin aulassa. Monet viihdelehdet ovat ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.