Terminator-tähti paljasti shokkityylinsä syyn

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Terminator: Pelastus -elokuvan miespääosassa nähty Christian Bale oli kaksi vuotta sitten useampaan otteeseen otsikoissa raivokohtaustensa johdosta. Taannoin hän tyrmistytti tikunlaihalla olemuksellaan elokuvassaan The Fighter. Ulkonäkömuutos sai alkunsa jo reilut kuusi vuotta sitten.

Nyt Christian Bale ei ole enää sairaalloisen laiha, mutta hänellä on hurja parta. Miehen hiukset ulottuvat olkapäille. Hänet nähtiin viikonloppuna juhlitussa Golden Globe –gaalassa sangen boheemissa tyylissä, ja Access Hollywood –julkaisu kysyi tähän syytä. Näyttelijä nauroi yllätykselle, jonka hänen ulkonäkönsä on aiheuttanut. Hän kertoo syyn ulkonäköönsä olevan se, että hän haluaa olla renttu.

– Olen työtön, joten otan rennosti. Fighter-elokuva oli viimeisin elokuvani ja sen jälkeen olen saanut vain lomailla. Saan näyttää aivan miltä haluan, sillä roolini eivät tällä hetkellä määrää minua. En jaksa välittää hiusteni pituudesta tai kasvavasta parrasta. Kahden viikon päästä aloitan työt, joten siihen asti saan onneksi olla tällainen renttu, Christian Bale kertoi Access Hollywood –julkaisulle.

Christian Bale pudotti vuonna 2004 painoaan melkein 30 kiloa. Mies teki sen The Machinist –elokuvaansa varten. Tämän jälkeen hän keräsi painoaan takaisin noin 45 kiloa. Laihduttaminen ei kuitenkaan loppunut tähän, koska tuoreessa The Fighter –elokuvassa hänet nähdään reilut kymmenen kiloa kevyempänä. Bale pudotti painoaan kuuden vuoden sisällä yhteensä noin 40 kiloa, ja tämä sai hänet näyttämään välillä todella kurjalta. Taannoin tähti kuvattiin onneksi sangen hyväkuntoisena New Yorkissa pidetyssä The National Board of Review of Motion Pictures -gaalassa.