Mies jätti Mad Men -kaunottaren: ”Ystävät haukkuivat tyhjäpäiseksi”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla erittäin suosittu ja moneen kertaan palkittu Mad Men -draamasarja on ollut viime kuukausina otsikoissa lukuisia kertoja eri tähtiensä merkeissä. Sarjan naistähti January Jones on poseerannut viime aikoina muiden muassa vähissä vaatteissa GQ-lehden sivuilla ja alastomana Versacen laukkumainoksessa.

Tällä kertaa January Jones ei herätä viihdelehtien huomiota upealla vartalollaan. Us Magazine -julkaisu kertoo tähden olevan keskellä erokohua, sillä Jones ja näyttelijä Jason Sudeikis ovat nyt eronneet. Julkaisun saamien tietojen mukaan erouutinen on ilonaihe Sudeikisin ystäväpiirille. Näiden mielestä Jones ei ollut Jasonin arvoinen, sillä mies tarvitsee älykkään ja hauskan naisystävän. Lähde kertoi Us Magazine -julkaisulle Januaryn olevan todella tyhmä.

– Jasonin ystävät eivät ymmärtäneet tätä suhdetta. Heidän mielestään Jones on todella tyhmä. He haukkuivat naista tämän selän takana tyhjäpäiseksi. Jones ei ymmärtänyt mitään vitsejä tai huumoria. Siksi tämä suhde tyrmistytti heidät. Ennen Jonesia Sudeikis on tapaillut vain fiksuja ja hauskoja naisia, lähde sanoi Us Magazine -julkaisulle.

32-vuotias January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös muiden miesystäviensä takia. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka on nykyisin naimisissa Demi Mooren kanssa.