Televisiotähti veti takaisin homovitsinsä – oma tytär tuli kaapista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Televisiotähti Jonathan Ross on tullut tutuksi brittiläisen Friday Night with Jonathan Ross -ohjelman merkeissä. Hän on toiminut myös radiojuontajana omassa BBC Radio 2 -kanavan ohjelmassaan. Viime vuonna Rossin kerrottiin olevan Britannian kymmenen vaikutusvaltaisimman julkkistähden joukossa.

Nyt Jonathan Ross kertoo Daily Mail -julkaisulle olevansa kunnon isä, sillä hän haluaa tukea tytärtään, Betty Kitteniä, tämän seksuaalisuuden kanssa. Ross on nimittäin paljastanut tyttärensä olevan lesbo, mutta isänä hän ei häpeä asiaa.

Ross vitsaili taannoin, että lesbo- ja homolapset pitäisi antaa adoptoitavaksi. Nyt hän painottaa kyseessä olleen vain vitsi, sillä hän ei luopuisi tyttärestään ikinä. Ross haluaa puhua tyttärensä lesboudesta avoimesti, sillä tytär itse on myös sinut asian kanssa.

– Tyttäreni on lesbo, mutta mitä sitten? Kun hän rakastuu, niin toivon rakkauden kohteen olevan vain mukava ihminen. Kun hän sitten tuo naisen käymään luonamme, niin luon mielipiteeni naisesta hänen luonteensa perusteella, Jonathan Ross sanoi Daily Mail -julkaisulle.

– Betty Kitten puhuu paljon lesboudestaan Twitter-sivustollaan, eikä se ole mikään salaisuus perheessämme. Lapseni seksuaalinen suuntautuminen ei ole minun asiani, joten se ei myöskään vaivaa minua.

Jonathan Ross avioitui vuonna 1988 Jane Goldmanin kanssa. Heillä on kolme lasta, joista Betty Kitten on vanhin. Mies tunnetaan rakkaudestaan eksoottisiin lemmikkieläimiin, sekä kuuluisasta ystäväpiiristään. Yksi Rossin läheisimmistä ystävistä on koomikko Ricky Gervais, jolle Ross osti lahjaksi kissan. Tämän Ross teki säälistä, sillä Gervaisin edellinen Colin-niminen kissa kuoli, eikä Gervais meinannut toipua menetyksestään.