Kate Mossin lesbosuudelma lehden kannessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumalli Kate Moss ja hänen kihlattunsa Jamie Hince esiteltiin jo reilut kolme vuotta sitten toisilleen Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frostin toimesta. Tämä tapahtui vain kolme kuukautta sen jälkeen kun Moss oli eronnut rokkari Pete Dohertysta. Nyt Kate Moss haluaa palata juurilleen.

Huippumalli nähdään Love Magazine -lehden kansikuvassa keskellä intohimoista suudelmaa malli Lea T.:n kanssa. Lehti tunnetaankin androgyynisen tyylin kannattajana ja julkaisijana. Kyseinen tyyli on ollut aikoinaan Kate Mossin valttikortti mallimarkkinoilla, joten ei ole ihme että hänet nähdään lehdessä.

Kate Moss on ollut malliurallaan mukana muiden muassa Rimmel London ja Dior-kosmetiikkayhtiöiden kampanjoissa. Meikkaus on monelle raskasta puuhaa, mutta Moss kertoi Daily Mail -julkaisulle rakastavansa työmeikkiään. Kuvaukset ja näytökset tehdään aina raskaalla ja näyttävällä meikillä. Ehostus töitä varten on kuitenkin tarpeeksi hänelle. Vapaalla huippumalli haluaa panostaa luonnolliseen ulkonäköön ja ihon puhtauteen.

Mallina tutuksi tullut Kate Moss osaa myös laulaa – ainakin lähipiirin mukaan. Pop Eater -julkaisu kertoo naisen työstävän parhaillaan albumia miesystävänsä Hincen kanssa. Mies on Kills-yhtyeen kitaristi, joten ammattitaitoa löytyy. Kyseessä ei ole Kate Mossin ensimmäinen askel kohti musiikkimaailmaa. Malli kirjoitti nimittäin aikoinaan ex-miehensä Pete Dohertyn bändille neljä kappaletta. Moss esiintyi myös mukana yhdessä Dohertyn biisissä. Tämän lisäksi Moss on esiintynyt yhdessä Oasis ja Lemonheads-yhtyeiden kanssa.

Kate Moss Love Cover