Povipommi Katie Price paljasti eron syyt: ”Avioituminen oli virhe”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläinen povipommi Katie Price on parhaillaan eriskummallisen avioeron pyörteissä. Glamour-mallin avioliitto on hänen mukaansa lopullisesti karilla, mutta aviomies Alex Reid ei ole siitä huolimatta suostunut allekirjoittamaan avioeropapereita.

Katie Price kertoo nyt eron syitä The Sun -lehdelle. Naisen mukaan Reid sekosi julkisuudesta, eikä mies saanut siitä tarpeekseen. Price ymmärtää tämän kyllä, sillä julkisuudella on helposti sellainen vaikutus. Aviomiehen julkisuudenkipeys ahdisti kuitenkin Priceä, eikä hän saanut miestään rauhoittumaan. Tämän lisäksi nainen tunnusti tehneensä myös itse lukemattomia virheitä, joten kaikkea ei voi laittaa Alex Reidin piikkiin. Suurimpana syynä ongelmille oli liian nopea avioituminen.

– Alex ei ollut enää se mies, johon rakastuin. Me kaikki teemme virheitä, ja minun virheeni oli nopea avioituminen. Emme tunteneet toisiamme kunnolla. Alexin muuttuessa en osannut suhtautua häneen oikealla tavalla, mikä aiheutti ristiriitoja. Hän rakasti julkisuutta, enkä minä voi tuomita häntä siitä. Minä itse olen elänyt julkisuudessa jo kauan, ja se on minulle luonnollinen asia, Katie Price kertoi The Sun -lehdelle.

Avioeron käsitteleminen jatkuu seuraavaksi oikeudessa, mutta sitä ennen eropapareihin pitää saada myös miehen nimi. Allekirjoittamisen sijaan hänen kerrotaan purskahtaneen itkuun ja anoneen vaimoaan perumaan eropäätöksensä. Tulossa on siis todennäköisesti jo toinen riitaisa avioero parin vuoden sisällä.