Kendra Wilkinson kuvattiin kuhertelemassa avoimesti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Nyt Kendra Wilkinson on jälleen otsikoissa, mutta tällä kertaa miehensä, jalkapallotähti Hank Baskettin kanssa. Viihdelehdet ovat epäilleet heidän olevan eron partaalla, mutta pariskunta haluaa nyt kumota perättömät huhut. Baskett ja Wilkinson halailivat ja hellivät toisiaan kameroiden edessä Hollywoodissa. Kuvien perusteella he näyttävätkin hyvin onnellisilta. Tähtipari illasti aasialaisessa Katsuya-sushibaarissa, ja sen jälkeen he suutelivat kadulla.

Kendra kohahdutti taannoin toteamalla, ettei esiintyisi enää alasti, koska oli mielestään liian lihava alastonkuviin. Nainen nähtiin joulukuun alussa kuitenkin uusissa bikinikuvissaan erittäin hyväkuntoisena, hoikkana ja kauniina. Tuoreiden kuvien perusteella hän ei todellakaan ole liian pyöreä.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Justin Frye ja Kendra seurustelivat aikanaan viiden vuoden ajan ja kuvasivat runsaasti seksisessioitaan yhdessä sekä muiden partnereiden kanssa. Kendra myi Kendra Exposed -nimiset videot eteenpäin ja on tienannut niillä jo satojatuhansia dollareita.