Minka Kelly seksikkäissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Varsinaisen läpimurtonsa Minka teki syyskuussa 2010, kun hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt Minka Kelly nähdään vähissä vaatteissa GQ-lehdessä. Helmikuun numeroa varten otetuissa kuvissa kaunotar esittelee upeat säärensä ja rintavakonsa. Minkaa haastateltiin samalla lehteen, ja hän kertoi suhteestaan Derek Jeteriin. Tähtipari suunnittelee jo avioliittoa, mutta hääpäivää he eivät halua paljastaa. Sen Minka Kelly uskaltaa kuitenkin luvata, ettei hän ole avioitumassa vielä ensi kuussa.

30-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.