Tara Reid pokasi tanskalaisen liikemiehen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui vuosi sitten nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa, ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia toukokuussa 2010. Kohukaunottaren hääsuunnitelmat pantiin kuitenkin yllättäen hyllylle, mutta syytä suhteen päättymiselle ei ole paljastettu.

Tara Reid on nyt löytänyt rinnalleen uuden miehen, ja kyseessä on tanskalainen liikemies Michael Lilleund. Radar Online -julkaisun saamien tietojen mukaan Reid tapasi Lilleundin kesällä 2010 St. Tropezilla. Deittailu sai alkunsa kuitenkin vasta marraskuussa. Tara Reid uskaltaa vihdoin ja viimein kertoa suhteesta julkisuudessa. Tämä perustuu Reidin mukaan siihen, että pariskunta on varma tunteistaan.

– Olemme seurustelleet noin kaksi kuukautta. Tapasimme ensimmäisen kerran viime kesänä, mutta emme heti hypänneet suhteeseen. Pidimme kuitenkin yhteyttä, mikä sitten johti onneksi tähän. Tulevaisuudessa te näette, että menemmekö naimisiin. Tällä hetkellä olemme kuitenkin varmoja tunteistamme, joten kaikki on mahdollista, Tara Reid kertoi Radar Online -julkaisulle.

Tara Donna Reid on 35-vuotias amerikkalainen näyttelijä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi rooleistaan elokuvissa The Big Lebowski, Urban Legend, American Pie ja Alone in the Dark. Näyttelijä seurusteli noin kymmenen vuotta sitten Carson Dalyn kanssa. Dalyn jälkeen nainen oli parisuhteessa venäläisen jääkiekkotähden Sergei Fedorovin kanssa.