Kristen Stewartista kuoriutui todellinen kaunotar

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähdittää parhaillaan Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja näissä osissa neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa. Nyt Stewart hurmaa Vogue-lehden kannessa.

Kristen Stewart haastateltiin Vogue-lehden helmikuun numeroon. Lehden kansikuvassa poseeraava Stewart on muuttunut paljon vuosien mittaan. Kaunotar näyttää paljon aikuisemmalta kuin aikaisemmin, eikä näyttelijärtä uskoisi vasta 20-vuotiaaksi. Joistakin kuvista häntä ei pysty edes tunnistamaan. Ulkonäkömuutos on tapahtunut Twilight-elokuvien aikana, mutta Stewart ei koe elokuvia hyvänä asiana. Häntä ahdistaa Bella Swan –rooli, jota hän esittää.

– Naiset haluaisivat olla kuten hän. He haluavat itselleen Edward Cullenin kaltaisen poikaystävän. Bellan huono itsetunto ja epäröinti tekee hänestä inhimillisen. Häneen on sen vuoksi helppo samaistua. Bella saa kuitenkin itselleen sen maailman, jonka moni muukin haluaisi. Bellan näytteleminen on tehnyt myös minusta samanlaisen heidän silmissään, joten siksi minuun kiinnitetään liikaa huomiota. Haluaisin olla tavallinen tyttö, joka saisi olla rauhassa kadulla. Piiloudun nykyään faneilta, sillä en kestä heidän näkemistään, Kristen Stewart sanoi Vogue-lehdelle.

Kristen Stewart