George Clooney sairastui hengenvaaralliseen malariaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina malarian vaarat ovat tulleet tutuiksi myös julkkismaailmassa, kun muiden muassa kotimainen Johanna Tukiainen sekä englantilainen Cheryl Cole ovat molemmat olleet kuolla tartuntaan. Nyt malariaan on sairastunut myös supertähti George Clooney.

USA Today -lehden toimittaja Lorena Blas kertoi, että George Clooney sairastui malariaan käydessään tammikuun alussa Sudanissa. Samalla hän kuitenkin ilmoitti näyttelijän päässeen jo yli pahimmasta vaiheesta. Eilen myös Piers Morgan vitsaili aiheella Twitter-blogissaan.

Parhaillaan hyvää vauhtia vakavasta sairaudesta toipuva Clooney voi hänen tiedottajansa mukaan jo paremmin. Näyttelijä sairastui malariaan nyt jo toisen kerran, ja tiedottaja pitää sitä osoituksena siitä miten tärkeä on ottaa asianmukainen lääkitys. Ilman lääkitystä malaria voi viedä hengen. Taannoin esimerkiksi Cheryl Cole oli lääkäreiden mukaan vain tuntien päässä kuolemasta.