Poptähti ja mallikaunotar erosivat – Pussycat-laulaja syynä?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti James Blunt on jälleen ongelmissa rakkausrintamalla. You’re Beautiful -kappaleellaan yhä edelleen radioaalloilla soiva poppari ehti seurustella espanjalaisen mallin Sabine Vidalin kanssa kaksi vuotta, mutta nyt he ovat eronneet.

James Blunt ja Sabine Vidal asuivat yhdessä Bluntin huvilalla Ibizalla. Nyt Daily Mail –lehden saamien tietojen mukaan Blunt on palannut Lontooseen, mutta Vidal jäi Ibizalle. Mies ei aio antaa eron kuitenkaan vaikuttaa hänen uraansa, sillä seuraava kiertue olisi tarkoitus aloittaa Glasgowissa ensi kuussa.  Ex-pariskunta aikoo myös säilyttää välinsä hyvinä, sillä he jatkavat yhteiseloa samassa asunnossa Ibizalla. James Bluntilla on Ibizalla myös oma yökerho Bluntie’s, joten onneksi hän voi siellä rauhoitella itseään.

– James sanoi mallille, ettei heidän suhteensa enää toimi. Hän oli kyllästynyt Vidaliin. He ovat eronneet ja palanneet yhteen monia kertoja, mutta tämä on luultavasti lopullinen ero. Heidän on kuitenkin pakko säilyä ystävinä, sillä he asuvat samassa asunnossa Ibizalla, lähde kertoi Daily Mail –lehdelle.

Marraskuussa 2010 James Blunt nähtiin myös toisen naisen kanssa. Tähden uskottiin tuolloin iskeneen Pussycat Dolls -laulajan Jessica Suttan, sillä pari nähtiin kiihkeissä tunnelmissa baarissa. Lähde raportoi The Sun -lehdelle pariskunnan nautiskelleen yhdessä drinkkejä James Bluntin keikan jälkeen baarissa ja parin kommunikointi muuttui sivullisten mielestä pian varsin kiihkeäksi. He ehkä jopa suutelivat ja kiehnäsivät toisiaan vasten ja lähtivät illan päätteeksi yhdessä pois baarista.