Katie Price sinkkuna: ”Tanssi rivosti ja jahtasi miehiä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläinen povipommi Katie Price on parhaillaan jo toisen riitaisen avioeron pyörteissä parin vuoden sisällä. Hänen ja Alex Reidin avioliiton päättymisestä kerrottiin pari viikkoa sitten. Ero ei ole sujunut kovin sopuisasti, mutta Price ottaa kuitenkin ilon irti tilanteesta.

News of the World –julkaisu kertoo Katie Pricen juhlineen nyt sinkkuuttaan Sveitsissä. Kolmen lapsen äiti vietti alkoholipitoisen illan baarissa, ja kyseinen juhlinta kesti aamuviiteen saakka. Price oli ollut seuraamassa pooloturnausta, jonka jälkeen pidettiin jatkojuhlat Casa Antica –klubilla. News of the World –julkaisun mukaan nainen joi runsaasti ja tanssi miesten kanssa aamuun asti. Katie Price todistelee tällä olevansa jälleen vapailla markkinoilla ja hän etsii itselleen uutta miestä.

– Price on syöjätär. Hän kirjaimellisesti jahtasi poolonpelaajia. Price ei näyttänyt ihmiseltä, joka on keskellä avioeron aiheuttamaa skandaalia. Hän tanssi koko ajan rivosti saadakseen katseet itseensä. Naisesta näki, että hän rakasti miesten huomion keskipisteenä olemista, lähde kertoi News of the World –julkaisulle.

Viime viikolla Katie Price, eli Jordan, joutui heittämään miehensä Alex Reidin ulos pariskunnan kodista, kun tämä ei suostunut lähtemään vapaaehtoisesti. Nyt The Sun -lehti kertoo Pricen tappaneen Reidin alter egon. Miehen mukaan näin tapahtui, kun Katie Price paljasti Roxannen olemassaolon taannoin julkaisemassaan kirjassa. Tästä syystä mies vaatii nyt povipommilta korvauksia alter egon tappamisesta.