Tori Spelling esitteli timmin vartalonsa joogaamalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa painonpudotuksensa ja -nousunsa merkeissä, kun hän sai viime vuonna hieman lihaa luidensa ympärille.

Elokuvatähti Tori Spellingin vartalo on nyt todella timmissä kunnossa. Kaunotar kertoo harrastavansa joogaa aktiivisesti, mikä näkyykin hänen linjoissaan. Mustissa tiukoissa trikoissa ja violetissa topissa joogaava Spelling on harrastanut lajia jo vuosia, mutta vasta nyt hän on saanut itsensä uudelle tasolle. Spelling kertoo Daily Mail –julkaisulle olevansa nyt tasapainossa vuosien työn jälkeen. Tämä näkyy myös tuoreissa paparazzikuvissa.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat vuonna 2008 perheenlisäystä, kun Tori synnytti tyttären keisarinleikkauksella Los Angelesissa. Pienokaisen nimeksi tuli Stella Doreen McDermott. Lapsi oli Tori Spellingille ja tämän aviomiehelle Dean McDermottille toinen yhteinen. Pariskunnalla on ennestään 3-vuotias poika Liam Aaron.