Christinen täydellinen bikinivartalo haastaa huippumallit – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Koomikko Paddy McGuinness tunnetaan rooleistaan sarjoissa Phoenix Nights, That Peter Kay Thing ja Max & Paddy’s Road to Nowhere. Hänet on nähty myös televisioelokuvassa Comic Relief: Red Nose Night Live 05. Nyt McGuinness on otsikoissa tyttöystävänsä takia.

Paddy McGuinness seurustelee nimittäin upean kaunottaren, malli Christine Martinin kanssa. Pariskunta on myös kihloissa, mutta hääpäivää ei ole vielä päätetty. Tähtipari on nyt lomailemassaTeneriffalla, jonne McGuinness saapui uusimman Take Me Out on This Morning -ohjelmansa promootiokiertueen jälkeen. Kaunotar on ollut lomailemassa Kanarialla jo pari viikkoa. Samalla paparazzit saivat ikuistettua rannalla Christinen uskomattoman bikinivartalon, joka haastaa kenet tahansa maailman huippumalleista.

Paddy McGuinnes ei malttanut pysyä rannalla erossa 22-vuotiaasta kihlatustaan. Mallikaunotar oli pukeutunut pieniin bikineihin. Pariskunta nähtiin suutelemassa toisiaan ja kävelemässä käsi kädessä. Paddy McGuinness kehui taannoin nuorta kihlattuaan vuolain sanoin Mail On Sunday -julkaisulle. Miehen mielestä parasta Christinessä on tämän luonne.

– Rakastan hänen luonnettaan. Tietenkin hän on myös ulkoisesti hyvin viehättävä. Hän ei kuitenkaan pöyhistele kauneudellaan, mikä on aika tavallista kauniille naisille. Olen törmännyt työssäni sellaisiin kaunottariin. Christine on ihana persoona, Paddy McGuinness sanoi Mail On Sunday -julkaisulle.