Jim Carrey pokasi nuoren mallikaunottaren – ikäeroa 25 vuotta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy erosivat huhtikuussa 2010. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja vahvisti asian. Nyt koomikko on iskenyt toisen kaunottaren.

Kyseinen nainen on vuoden 2006 Next Top Model –kisaaja Anchal Joseph. 24-vuotiaalla Josephilla ja Jim Carreylla on ikäeroa 25 vuotta. Pariskunnan suhde paljastui paparazzikuvista. Kuvissa Jim Carrey ja Anchal Joseph kävelevät käsi kädessä New Yorkissa. Intialainen malli ja Jim Carrey olivat olleet katsomassa Laura Linneyn Time Stands Still –näytelmää. Carrey ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut suhdetta virallisesti.

Jim Carrey vieraili kaksi viikkoa sitten Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa hän parodioi taannoin ensi-iltansa saanutta Black Swan -elokuvaa. Carrey nähtiin mustassa ballerina-asussa. Hän esitti ohjelmassa myös lauseen: “Once you go Black Swan, you never go back”. Seuraava elokuva Carreylta on luvassa tänä vuonna. Kyseessä on Mr. Popper’s Penguins -niminen komedia, jossa Carrey näyttelee elämäänsä kyllästynyttä virkamiestä.

James Eugene ”Jim” Carrey syntyi 17. tammikuuta vuonna 1962 Kanadassa. Tähti nousi 90-luvulla julkisuuteen Ace Ventura -elokuviensa myötä. Myöhemmin hänet nähtiin muiden muassa elokuvissa Nuija ja Tosinuija, Sähköputkimies, Valehtelija Valehtelija, Truman Show, Me Kaksi ja Irene, Bruce-Taivaanlahja, Lemony Snicketin surkeiden sattumuksien sarja, Numero 23 ja I Love You Phillip Morris. Vuonna 2010 Forbes julkaisi Hollywood’s Animation -listan, jossa lueteltiin kymmenen menestyksekkäintä näyttelijää animaatioiden parissa. Menestys mitattiin lipputulojen perusteella, jonka myötä Carrey oli listalla kymmenes.