Mark Wahlbergin karmaiseva treeni – oli tappaa ystävänsä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähdestä aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja Mark Wahlberg on nykyisin tunnettu elokuvatähti. Tuoreimmasta elokuvastaan The Fighter Wahlberg otti paljon oppeja kotitreeneihin, mikä ei ole miehen ystäville hyvä asia.

Tähti on nyt kertonut Independent-lehdelle pahoinpitelevänsä kavereitaan sairaalakuntoon. Kerran tilanne äityi todella pahaksi, kun ystävä sai hengenvaarallisen aivoverenvuodon.

– Olen murtanut monia kylkiluita ja aiheuttanut päävammoja. Pahin vamma tapahtui äskettäin, ja se oli kamala kokemus jopa minulle. Ystäväni sai aivoverenvuoron, mikä oli minun syytäni. Hän joutui sairaalaan, mutta onneksi hän selvisi hengissä, Mark Wahlberg kertoi Independent-lehdelle.

– Treenaamme taas yhdessä, mutta päähän emme lyö. Kehon muut vammat lähinnä huvittavat minua, sillä oikeassa nyrkkeilykehässä ne ovat aivan tavallisia. Kylkiluut murtuvat helposti. Kehään astuvan tulee ymmärtää riskit, ja minä ottelen kehässä täysillä.

Aikoinaan musiikkiuraakin hetkellisen menestyneesti hoitanut Mark Wahlberg paljasti äskettäin palkanneensa maineikkaan Micky Wardin valmentajakseen kyseisen elokuvan roolia varten. Valmentaminen tuli kuitenkin hänelle kalliiksi, sillä se maksoi Sports Illustrated -lehden mukaan yhteensä noin 500.000 dollaria.

Puoli miljoonaa dollaria oli enemmän kuin Wahlberg ansaitsi elokuvasta, joten työmäärä huomioon ottaen hän jäi merkittävästi tappiolle elokuvan tekemisestä. Wahlberg kertoi kuitenkin olleensa koko ajan tietoinen, että hänen valmentajansa maksoivat hänen palkkaansa enemmän. Hän sai lopulta roolistaan joulukuussa Golden Globe -ehdokkuuden.