Rihannan tyylimuutos yllätti – muhkea pörröpää – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna kuvattiin jouluna nauttimassa Barbadoksen rantaelämästä. Uudenvuoden juhlintaa varten kaunotar palasi kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän juhlisti vuoden vaihtumista näyttävästi. Sittemmin hänet bongattiin yksityisissä lomakuvissa lomailemassa yläosattomissa.

Rihanna on vaihtanut hiustyyliään useasti, mutta nyt hän säikäyttääfaninsa kunnon pörröhiuksilla. Kaunotar kuvattiin punaisessa afrotyylisessä hiusmallissa Los Angelesissa. Rihanna kertoi uuden tyylin liittyvän hänen S&M-kappaleensa musiikkivideoon. Kyseinen kappale löytyy artistin uusimmalta Loud-albumilta.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa.

Yksityisiä kuvia ilmaantui äskettäin julkisuuteen lisää. Niissä Rihanna poseeraa kuvissa 13-vuotiaana teinityttönä kotimaassaan Barbadoksella. Kuvista kaksi on ilmeisesti peräisin jonkinlaisesta kauneuskilpailusta.