Rocktähti uhmasi jälleen kuolemaa – vaarallinen leikkaus ohi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poison-yhtyeen solisti Bret Michaels on ollut viime vuoden aikana useasti otsikoissa, sillä hän on uhmannut kuolemaa jo useamman kerran. Vakavasta aivoverenvuodosta taannoin kärsineen tähden sydämestä löytyi myöhemmin reikä. Mies kertoi taannoin People-lehden haastattelussa olevansa kaikesta huolimatta positiivinen.

Nyt hänelle on tehty sydänleikkaus ja artisti on kunnossa. ET Online –julkaisun saamien tietojen mukaan operaatio tehtiin eilen, ja sairaalan henkilökunta on tyytyväinen lopputulokseen. Michaels on herännyt ja hän on oma itsensä. Ilman sydänleikkausta tähti olisi saattanut saada aivoinfarktin ja veritulpan. Bret Michaelsille leikkaus ei ollut kammoksuttava asia, sillä mies perusteli joulukuisessa People-lehden haastattelussa olevansa todella luottavainen. Tämä johtui tähden mukaan siitä, että kyseisiä leikkauksia on tehty tuhansia kappaleita Yhdysvalloissa. Mies oli myös jo muuttanut elämäntapojaan taatakseen tervehtymisensä.

– Olen valmistautunut kyseiseen tammikuun leikkaukseen verenohennuslääkkeillä ja alkoholittomuudella. Olen muuttanut elämäntapojani täysin toiseen suuntaan. Aivoverenvuoto, pieni aivohalvaus ja sydämessä oleva reikä säikäyttivät minut totaalisesti. Olen tästä lähtien absolutisti, koska haluan olla vielä joku päivä 100 prosenttisen terve. Viina tappaisi minut. Muutos koskee myös bändielämääni, sillä tästä lähtien perhe ja kuntoutuminen ovat etusijalla, Bret Michaels kertoi People-lehdelle.