Demi Mooren reidet aiheuttivat vammoja vastanäyttelijälle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Demi Moore on tullut aviomiehensä Ashton Kutcherin ohella tutuksi muiden muassa vuoden 2003 Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvasta. Viimeisin Mooren tähdittämä elokuva oli nimeltään Bunraku. Naiselta on luvassa kolme uutta elokuvaa vielä tämän vuoden aikana.

Elokuvat ovat nimeltään Margin Call, LOL ja Another Happy Day. Viimeksi mainitun kuvauksissa on nyt valitettavasti tapahtunut tapaturma. Aces Showbiz -julkaisun saamien tietojen mukaan Demi Moore aiheutti vahinkoa vastanäyttelijänsä Thomas Haden Churchin kylkiin. Tämä tapahtui kohtauksessa, jossa Demi Moore teki reisilukon miehen ylävartalon ympärille. Mies lähti tapahtuneen vuoksi sairaalaan, sillä kipu oli kova.

Kerroimme taannoin, kuinka Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached -elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher. Moore itse häpesi tilanteita suuresti, mutta Owensia ne naurattivat. Mies kertoi nauttineensa suuresti Mooren kosketteluista.