Poptähteä syytetään teinitytön raiskauksesta – pakenee poliisia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kalimba on meksikolainen poptähti ja näyttelijä. Mies on esiintynyt monissa kotimaansa televisio-ohjelmissa ja yksi näistä ohjelmista oli Chiquilladas-niminen sarja. Tämän ohella hänen ääntään on kuultu muutaman vuoden takaisessa animaatioelokuvassa Chicken Little.

Kalimba toimi myös Simban lauluäänenä vuoden 1994 elokuvassa Leijonakuningas. Mieheltä on ilmestynyt vuosien mittaan muutama hittibiisi, esimerkiksi Tocando Fondo ja Duele. Nyt poptähti halutaan pidättää raiskauksesta. Meksikon viranomaiset tiedottivat rikoksesta lehdistölle, mutta mies itse kiistää syyllistyneensä raiskaukseen. Tietojen mukaan Kalimba olisi raiskannut 17-vuotiaan tytön hotellihuoneessa keikkansa jälkeen 19. joulukuuta.

Raiskaus on tapahtunut Cheturnalin Quintana Roossa. Kalimbaa ei ole saatu kiinni tekonsa jälkeen. Mies on matkustellut ympäri Meksikoa ja Yhdysvaltoja, ja tällä hetkellä hän on Teksasissa. Kyseessä on artistin edustajan mukaan virallinen tapaaminen, eikä mikään pakoreissu. Kalimbaa käsketään tulemaan pikaisesti takaisin kotimaahansa, sillä rikos käsitellään tuomioistuimessa vielä tämän kuun aikana.