Lehti: Lady Gaga löysi elämänsä rakkauden – kihlat luvassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Lady Gaga julkisti taannoin takapuoli paljaana uuden Born This Way -levynsä ja singlensä julkaisupäivät ja nimet. Single julkaistaan 13. helmikuuta ja albumi 23. toukokuuta. Taannoin Lady Gaga etsi Born This Way -musiikkivideoonsa transseksuaalisia näyttelijöitä.

Laulamisen ohella Lady Gaga on pitänyt yllä parisuhdettaan Luc Carliin. Pariskunta on eronnut jo muutaman otteeseen, mutta nyt he ovat jälleen yhdessä. Tällä kertaa heidän uskotaan ottavan suhteensa vakavammin. Luc Carl muutti nimittäin Lady Gagan kanssa yhteen, ja he asuvat Gagan omistamassa huoneistossa. Daily Star -julkaisu kertoo kihlautumisen olevan luvassa aivan lähiaikoina.

– Uskomme heidän menevän kihloihin ennen Born This Way -singlen julkaisupäivää. He molemmat suhtautuvat rakkauteensa aivan eri tavalla, mutta häitä he tuskin vielä suunnittelevat. Lady Gaga rakastaa Lucia ja kyseessä on ehkä jopa ensirakkaus, ystävä kertoi Daily Star -julkaisulle.

Reilu viikko sitten supertähti on ollut otsikoissa, kun hänen uuden singlensä on väitetty vuotaneen verkkoon. Väitteet biisivuodosta on kuitenkin kiistetty jyrkästi. Poptähden taustavoimat ovat ilmoittaneet, että kyseinen kappale ei ole todellisuudessa Lady Gagan musiikkia, vaan että kyseessä on huijaus.