Lindsay Lohanin veriset bilekuvat ihmetyttävät – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan sai taannoin suoritettua hänelle oikeudessa määrätyn tuomionsa, kun häntä epäiltiin jo uudesta rikkomuksesta. Tähti oli pakollisessa vieroitushoidossa 3. tammikuuta saakka, ja eräs hoitajista väitti Lohanin syyllistyneen tuolloin pahoinpitelyyn.

Äskettäin Radar Online uutisoi, että hoitaja perui syytöksensä, sillä hänet maksettiin hiljaiseksi 25.000 dollarin korvauksilla.

Tällä hetkellä Lindsay Lohan on siis vapaana, ja hän viettää aikaa entisen tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Tuoreet veriset kuvat kuitenkin säikäyttivät Lohanin ja Ronsonin fanit. Lohanin ystävän silmistä valuu nimittäin ”verta”, mutta se ei näyttäisi haittaavan naisia. Eikä se haittaakaan, sillä kyseessä on vain meikkausjekku. Kauhuteema oli osa juhlia, joihin Lohan ja Ronson osallistuivat viime viikolla. Teemaan kuului myös oudot lasit, joilla on hassu vaikutus. Niitä päässään pitävä sulkee silmänsä, mutta lasien linsseistä sykkii valo taustalla kuuluvan musiikin tahdissa.

Lindsay Lohan vietti TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan päihteettömän illan, mutta se ei välttämättä auta tähteä tämän ongelmissa. Hoitaja Dawn Holland perui pahoinpitelysyytöksensä saamansa korvauksen takia, mutta syyttäjä ei ole vielä tehnyt päätöstä asiasta. The Hollywood Gossip -julkaisu kertoo syyttäjän olevan nyt sillä kannalla, että Lohanin tapauksessa tulisi suorittaa lisätutkinnat. Lisätutkintapyyntö johtuu Dawn Hollandin saamasta korvauksesta, koska kyseinen maksu voi viitata Lohanin syyllisyyteen.