Madonnan veli avautui: ”Hänen mieltymyksensä karmii selkäpiitä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Madonna on pysynyt jo usemman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Viime vuosina hän on joutunut luovuttamaan asemiaan, kun erityisesti Lady Gaga on villinnyt fanikansaa ympäri maailmaa. Parhaillaan odotetaan jo kuumeisesti Madonnan uutta materiaalia.

Poptähden parisuhteet ovat herättäneet paljon huomiota kuluneiden lähivuosien aikana. 52-vuotias Madonna seurustelee tällä hetkellä tanssija Brahim Zaibatin kanssa, mutta mies on vasta 24-vuotias. Zaibatin oma äiti on Madonnaa peräti kahdeksan vuotta nuorempi. Zaibat ei ole kuitenkaan Madonnan ensimmäinen nuori rakastaja, sillä ennen tanssijaa Madonna oli parisuhteessa brasilialaisen mallin, Jesus Luzin kanssa. Laulajan veli Christopher Ciccone kertoo nyt oman mielipiteensä siskostaan Radar Online -julkaisulle.

– Madonnan suhteet ovat kammottavia. Hänen mieltymyksensä itseään paljon nuorempiin miehiin karmii selkäpiitäni. Näillä näkymin hän ei ole aikeissa lopettaa Zaibatin tapailua, mutta hänen kannattaisi. Valitettavasti Madonna ei ole koskaan seurannut yhteiskunnallisia arvoja, eikä hän ole valitettavasti aikeissa tehdä sitä tulevaisuudessakaan, Christopher Ciccone sanoi Radar Online -julkaisulle.

Madonna ja hänen ex-miehensä ovat nousseet otsikoihin, kun heitä esittävä maalaus on tullut myyntiin noin 40.000 euron hintaan. Maalauksessa Madonna nähdään makaamassa alastomana ex-miehensä edessä. Mark Howsonin maalaama Portrait Of Marriage -niminen teos on parhaillaan esillä Gateway Galleryssä Macclesfieldissä. Näyttely aukesi yleisölle perjantaina 21. tammikuuta.