Sam Worthington erosi – valitsi uran tyttöystävän sijaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Toimintaelokuvien tähti Sam Worthington nähtiin hittielokuva Avatarin miespääosassa. Tämän ohella mies nähtiin myös Titaanien Taistelu -elokuvassa. Seuraavat vuodet tulevat olemaan Sam Worthingtonilla kiireiset, sillä hän aikoo tehdä kuusi elokuvaa kahden vuoden aikana. Nyt hän on otsikoissa seurustelunsa merkeissä.

Näyttelemisen ohella Sam Worthington on seurustellut Natalie Markin kanssa. Suhde sai alkunsa vuonna 2008, mutta nyt sen kerrotaan päättyneen. Syyksi eroon uskotaan toimintätähden tiukka aikataulu elokuviensa kanssa. Erosta kertoi nyt australialainen Herald Sun -julkaisu. Aikaisemmin Worthington vakuutteli suhteen olevan hyvällä mallilla, mutta avioliittoa he eivät halunneet.

– Eron on tiedetty tulevan, joten se ei ollut paha tilanne Natalielle ja Samille. Samilla on hurjat aikataulut, sillä kuusi elokuvaa tulevat viemään paljon hänen aikaansa, puhumattakaan menneistä vuosista. Hänellä ei ollut, eikä tule olemaan, tarpeeksi aikaa suhteelle. Ero oli siten väistämätön tosiasia, ystävä kertoi Herald Sun -julkaisulle.

Sam Worthington on 34-vuotias australialainen näyttelijä. Mies oli aluksi erittäin tunnettu vain kotimaassaan lukuisten televisio-ohjelmien kautta. Muun maailman tietoisuuteen Worthington astui vuonna 2009. Mies nähtiin tuolloin Terminator Salvation -elokuvan päätähtenä. Sen jälkeen olivat vuorossa Avatar ja Titaanien taistelu. Ennen menestystään mies myi omaisuutensa ja osti auton. Hän asui omien sanojensa mukaan autossa, kunnes Avatar-rooli pelasti hänet köyhyydestä.