Suomi noteerattiin hauskasti Simpsoneissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestynein animaatiosarja Simpsonit käyttää jaksoissaan paljon vieraita julkkismaailmasta, sillä kuka tahansa supertähti on otettu kutsusta saapua vierailemaan sarjaan. Aika ajoin myös Suomi on vilahdellut sarjassa, ja nyt tähän listaan on saatu yksi lisäys.

Yhdysvalloissa nimittäin esitettiin sunnuntaina 23. tammikuuta 22. tuotantokauden kahdestoista jakso, jossa viitattiin hauskasti Suomeen. Kyseisessä kohtauksessa Yhdysvaltojen virastojen lyhenteille oli keksitty hieman uusia tarkoituksia. FBI oli nimittäin sarjassa ”French Bureau of Investigation” ja ATF oli puolestaan ”A-Team of Finland”. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Hienoista kritiikkiä ja ihmetystä aiheutti kuitenkin suomalaisena esitetyn miehen korostus, sillä hän lausui englantia ennemminkin ruotsalaisittain kuin suomalaisittain. Sellaista tuskin kuitenkaan amerikkalaisissa kotikatsomoissa huomataan.