Zac Efron paljasti: ”Söin, söin ja vielä kerran söin”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Zac Efron on totuttu näkemään hoikkana näyttelijänä, mutta taannoin hän esiintyi julkisuudessa aikaisempaa kookkaampana. Efron asteli Golden Globe –gaalaan kahdeksan kiloa painavampana, mutta lihominen liittyi hänen uusimman elokuvansa roolihahmoon. Nyt Efron aikoo laihtua.

Laihtuminen tapahtuu Socialite Life –julkaisun mukaan dieetin avulla. Zac Efron nähtiin viime viikolla Los Angelesissa matkalla studioon, jossa hän teki ääniraitaa uutta elokuvaansa varten. Näyttelijällä oli mukanaan laukku täynnä dieettiruokaa, nimeltään Z.E.N. Kyseinen Z.E.N.-dieetti perustuu makrobioottiseen ruokavalioon, ja se on suuressa suosiossa Hollywoodissa. Zac Efron kertoi taannoin E! Online -julkaisulle tarkemmin The Lucky One -elokuvasta ja roolistaan siinä.

– Minä vain söin, söin ja vielä kerran söin. Söin niin paljon kuin pystyin. Uusimmassa elokuvassani esitän Irakin sodasta kotiin palaavaa sotilasta. Olen veteraani, ja veteraanisotilaalla täytyy olla massaa. Halusin olla mahdollisimman uskottava roolissani, joten söin paljon ja treenasin, Zac Efron sanoi E! Online -julkaisulle.

High School Musical -elokuvien päätähtinä tunnetuksi tulleet Vanessa Hudgens ja Zac Efron seurustelivat siviilissä useiden vuosien ajan, mutta viime kuussa pariskunta vahvisti eronneensa. Tämän jälkeen Zac on nähty läheisissä tunnelmissa myös toisen kaunottaren kanssa. Zac Efron ja kollega Brittany Snow pitivät hauskaa yhdessä Golden Globe -juhlassa Los Angelesissa. Näyttelijät nauroivat toistensa jutuille ja he myös koskettelivat toisiaan useaan otteeseen.