Estoton Jennifer riisui kaiken lehdessä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime kesänä erityisesti Australiasta ja Britanniasta on ponnahtanut julkisuuteen useita kaunottaria, jotka eivät ole aiemmin lyöneet itseään kansainvälisesti läpi. Yksi uusista brittikaunottarista on Dancing on Ice -ohjelman tähti Jennifer Metcalfe, joka taannoin noteerattiin viihdelehdissä myös Yhdysvalloissa. Nyt Metcalfe paljasti vartalonsa kameralle.

Jennifer Metcalfelle on tehty rasvaimu, eikä kaunotar häpeä sitä. More!-lehti haastatteli Metcalfea, ja tämä kertoi haastattelussa rasvaimun olleen hänen oma päätöksensä. Operaatiota on hänen mielestään turha ruotia julkisuudessa, sillä jokainen saa tehdä elämässään mitä haluaa.

Nyt Jennifer on esitellyt rasvaimun tuloksia riisumalla alastomaksi More-lehden kansikuvaan ja sisäsivuille. Painonpudotus oli naiselle vaikeaa, joten rasvaimu oli hänen mielestään oikea ratkaisu. Metcalfen äiti vastusti tätä, mutta hän ei kuunnellut äitiä.

– Halusin eroon asiasta, josta en pitänyt vartalossani. Sillä ei ollut väliä mitä muut ajattelivat, koska ongelma haittasi minua. Olo ei saa olla epämukava, mutta liikakilot tekivät oloni sellaiseksi. Kirurgisissa operaatioissa tärkeintä on se, että ne tehdään oman hyvinvoinnin puolesta. Muita ei tarvitse miellyttää. Äiti moitti minua ideastani ja se oli hänen mielestään naurettava. Nyt hän kuitenkin kehuu minua hyvännäköiseksi, Jennifer Metcalfe kertoi More!-lehdelle.

27-vuotias englantilainen Jennifer Metcalfe on malli ja näyttelijä, joka on tähdittänyt huippusuosittua Hollyoaks-saippuasarjaa vuodesta 2006 saakka. 12-vuotiaasta saakka näytellyt Metcalfe on parhaillaan tekemässä läpimurtoa julkkismaailmassa myös kansainvälisesti. Seksikkäimmäksi saippuasarjan tähdeksi Britanniassa vuosina 2007 ja 2008 valittu Jennifer oli ennen Hollyoaksia mukana muiden muassa My Parents Are Aliens, Where The Heart Is ja At Home with the Braithwaites -sarjoissa. Kaunotar nähdään myös tuoreessa brittiläisessä Dancing on Ice –televisiosarjassa.