Rihanna keikisteli Playboy-pupuna – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna bongattiin taannoin yksityisissä lomakuvissa lomailemassa yläosattomissa. Tähti on vaihtanut hiustyyliään useasti, mutta äskettäin hän säikäytti faninsa kunnon pörröhiuksilla. Rihanna kuvattiin punaisessa afrotyylisessä hiusmallissa Los Angelesissa. Nyt Rihanna esittelee uutta tyyliään, joka tullaan näkemään uusimmassa musiikkivideossa.

Kyseinen video on S&M-kappaleen uusin versio. Rihanna nähdään videon promokuvassa punaisissa hiuksissa. Hän on pukeutunut kuin Playboy-pupu, sillä suuret pupukorvat, mustat korkokengät ja valkoinen tiukka body tekevät Rihannasta todella seksikkään näköisen. Tähden RihannaNow.com -kotisivuilla on nähtävissä myös toisenlainen asukokonaisuus. Rihanna keimailee kuvaajalle pinkissä lateksisessa minihameessa, oranssi rusetti rintojen välissä.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa. Yksityisiä kuvia ilmaantui äskettäin julkisuuteen lisää. Niissä Rihanna poseeraa kuvissa 13-vuotiaana teinityttönä kotimaassaan Barbadoksella. Kuvista kaksi on ilmeisesti peräisin jonkinlaisesta kauneuskilpailusta.