Martina Aitolehti palaa levytysuralle – avioerosta mainostemppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen realitypariskunta Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ovat olleet jo parin viikon ajan avioerokohun pyörteissä. Alusta saakka eroa on epäilty mainostempuksi, koska parin uusi realityohjelma käynnistyy televisiossa maaliskuussa. Nyt on vahvistettu myös toinen palstatilaa vaativa projekti.

Tänään Universal Music on nimittäin vahvistanut huhut siitä, että Martina Aitolehti palaa musiikkiuralle. Muutama vuosi sitten hän levytti Salarakkaat-nimellä yhdessä Marika Fingerroosin kanssa. Nyt vuorossa on sooloura, jonka puitteissa Martinan kerrotaan levyttävän englanninkielistä dancepoppia.

Martinan ensimmäinen single on nimeltään 9 Digits ja se julkaistaan 28. tammikuuta. Näin ollen projekti on ollut vireillä jo pitkään ja single valmiina ennen avioerokohun alkamista.

– Olemme upean taustatiimini kanssa viettäneet studiolla viimeiset kolme kuukautta ja tunnenkin olevani ekan sinkun nimen mukaisesti yksi miljardista: etuoikeutettu saamastani mahdollisuudesta, Martina Aitolehti myöntää.

Albumi julkaistaan maaliskuun lopussa. Levyn tekijätiimissä on mukana myös Jaakko ”JS16” Salovaara.

– Hän täyttää suomalaisessa dancepop-skenessä olleen aukon, ja uskon, että hänen musiikkinsa tulee viihdyttämään ja kiehtomaan montaa muutakin eri kohderyhmää, Universal Musicin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund kertoo.