Taylor Momsen paljasti: ”Dildo on paras ystäväni”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen kertoi taannoin ymmärtäneensä sen, että hän on vain tuote. Tähti oivalsi samalla saavansa kaiken haluamansa. Hän on oppinut olemaan välittämättä muiden mielipiteistä tai julkisuuden tuomista varjopuolista. Nyt Momsen kertoo parhaasta ystävästään lisätietoja.

Taylor Momsenin parhaalla ystävällä ei ole varsinaista nimeä, sillä kyseessä ei ole ihminen. Momsenin paras ystävä on nimittäin hänen seksilelunsa. Tähti on kertonut asiasta jo aiemmin, mutta nyt hän valottaa asiaa hieman tarkemmin Grazia-lehden haastattelussa. Kaunotar paljasti olevansa sinkku, mutta se ei haittaa häntä. Vibraattori on hänen vierellään sängyssä ja se tyydyttää hänen tarpeensa paremmin kuin mies.

– Olen sinkku, joten vibraattorin käytössä ei ole mitään vikaa. Se on minun vierelläni sängyssä ja se on paras ystäväni. Pojat voivat masturboida, joten miksen minäkin voisi? En ymmärrä miksi seksuaalisuudesta puhuminen on ihmisille epämiellyttävää. Seksi on osa elämää, joten sen harrastaminen ei pitäisi olla mikään shokki, Taylor Momsen kertoi Grazia-lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Taylor Momsen kohahduttaa mielenkiintoisilla tietoiskuilla itsestään. Neitokainen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.