Vanessa Hudgens viettelevissä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet teini-idolit Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat taannoin. Hudgens on toipunut erosta hyvin, ja nyt Vanessa haluaa seurata Britney Spearsin jalanjälkiä mainosmarkkinoilla.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Vanessa Hudgens haluaisi olla samannäköinen kuin Spears. Kyseessä on nimittäin Candie’s-vaatemallisto, joka on nyt palkannut Vanessa Hudgensin California-kampanjansa mainoskasvoksi. Tuoreissa kuvissa Hudgens nähdään pienessä tiukassa hameessa, ja tähti näyttää todella seksikkäältä tässä asussa. Tämän lisäksi Hudgens poseeraa viettelevästi bikineissä. Britney Spears oli mukana Candie’s-vaatemerkin kampanjassa viime vuonna ja sai siitä osakseen paljon myönteistä palautetta.

Vanessa Hudgens ja Zac Efron on havaittu muutaman kerran yhdessä eroamisensa jälkeen, mutta Efron on ollut läheisissä tunnelmissa myös toisen kaunottaren kanssa. Zac Efron ja kollega Brittany Snow olivat taannoin yhdessä Golden Globe -juhlassa Los Angelesissa. Näyttelijät nauroivat toistensa jutuille ja he myös koskettelivat toisiaan useaan otteeseen. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole kuitenkaan vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.