Jennifer Aniston haluaa epätoivoisesti lapsen – adoptio vireillä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston on kohdannut vuoden sisällä monia epäonnistumisia urallaan. Kaunottaren elokuvat ovat flopanneet, puhumattakaan Anistonin vierailusta Puumanainen-sarjassa.

Aniston nimitettiin äskettäin ehdokkaaksi anti-Oscareiden, eli Razzie-palkinnon saajaksi. Hän on ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon saajaksi roolistaan elokuvassa The Bounty Hunter.

Uransa ohella Jennifer Aniston on panostanut myös hyväntekeväisyyteen. Meksikolainen Casa Hogar Sion -orpokoti on yksi hänen kohteistaan, mutta nyt tähden kerrotaan olevan tekemisissä kyseisen orpokodin kanssa muistakin syistä. Hänen kerrotaan suunnittelevan nimittäin adoptointia.

Adoptiosuunnitelmat ovat Daily Mail -julkaisun saamien tietojen mukaan käynnistyneet jo viime vuonna. Näiden takia Aniston on järjestellyt aikataulujaan. Hän on myös keskustellut viranomaisten kanssa adoptointiin tarvittavista asiakirjoista.

Jennifer Aniston kohosi aikoinaan julkisuuteen huippusuositun Frendit-televisiosarjan avulla. Hän oli yksi sarjan suosikeista erityisesti näyttävän hiustyylinsä ansiosta. Hiustyylistä tuli valtava hitti ympäri maailmaa, mutta Aniston järkytti äskettäin monet kertomalla inhonneensa kampausta.