Lady Gagan tuoksu hämmentää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Lady Gaga on laulamisen ohella pitänyt yllä parisuhdettaan miesystäväänsä Luc Carliin. Pariskunta muutti äskettäin yhteen, ja heidän odotetaan kihlautuvan aivan lähiaikoina. Nyt Lady Gaga haluaa faniensa tuoksuvan oudolle.

Lady Gagan uusin parfyymi ei ole mikään kukkainen kesätuoksu, sillä tuoksu koostuu kehon omista eritteistä. Kyseiset eritteet ovat veri ja siemenneste. Artisti allekirjoitti sopimuksen Coty-yhtiön kanssa nimeään kantavista hajuvesistä viime syyskuussa. Fashionista-julkaisu kertoo tuoksun koostuvan tietenkin kemiallisesti teetetyistä aineista, joten Gagan fanien ei tarvitse kammoksua hajuveden sivelemistä iholleen. Tuoksu sinällään voi olla kuitenkin sangen ällöttävä.

Reilu viikko sitten supertähti on ollut otsikoissa, kun hänen uuden singlensä on väitetty vuotaneen verkkoon. Väitteet biisivuodosta on kuitenkin kiistetty jyrkästi. Poptähden taustavoimat ovat ilmoittaneet, että kyseinen kappale ei ole todellisuudessa Lady Gagan musiikkia, vaan että kyseessä on huijaus.